Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

onderdeel van

Geef zelf richting aan je groei als recruiter

Er wordt meer dan ooit gezocht naar recruiters. Veel bedrijven hebben immers moeite met het vervullen van vacatures en laten recruiters daar nou juist goed in zijn! Als recruiter krijg je ongetwijfeld heel wat verzoeken op LinkedIn met functies die wellicht wel bij jou passen. En ja, ook wij versturen wat verzoeken in onze zoektocht naar potentiële nieuwe collega’s. Maar zo’n berichtje heeft maar een beperkt aantal tekens en moet je als ontvanger maar net zien binnenkomen. En dat is nog maar een van de uitdagingen waar je als recruiter voor komt te staan. Dus om je een beeld te geven van wat het inhoudt om als interim recruiter bij YOBZ aan de slag te gaan, vertelt Ellen hoe zij het werken bij YOBZ tot nu toe ervaren heeft.

Even voorstellen

Hi! Ik ben dus Ellen. Een tijdje terug liet ik via de Instagram Stories van YOBZ mijn tweede werkweek op opdracht bij Rituals zien. Gemist? Maakt niet uit! Ik vertel je met alle plezier over het werken bij YOBZ.

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging had ik een aantal wensen voor mijzelf opgesteld. Ik wilde mij graag verder ontwikkelen en ik wilde verschillende organisaties leren kennen. Maar goed, dat is lastig als je in vaste dienst ergens gaat… toch? Nou, niet dus!

Je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wat me telkens weer positief verrast, is de aandacht die er bij YOBZ is voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Er wordt veel geïnvesteerd in trainingen, externe coaching, intervisies, carrièrebuddies en er is zelfs het NEXZT Traineeship. Leuk om te weten: in september mag ik samen met een aantal andere collega’s weer de klas in om de opleiding te volgen. Mega veel zin in!

Daarnaast ontwikkel je jezelf ook op meerdere vlakken doordat je verschillende soorten opdrachten doet bij verschillende organisaties. Je doet nieuwe kennis op, vergroot je netwerk en hebt binnen no time een dijk van een cv. Met mijn eerste opdracht heb ik een bijdrage mogen leveren aan de Nieuwe Winkelorganisatie bij Jumbo Supermarkten en nu ben ik bezig met de Employer Branding van Rituals. Supergaaf en ik leer elke dag!

Je hebt enorm veel vrijheid, maar ook zekerheid

Waar ik zo ontzettend blij mee ben, is dat je bij YOBZ de vrijheid krijgt om zelf richting te geven aan je opdracht, aan je ontwikkeling en dus ook aan jouw groeipad. Je kunt jezelf uitdagen, maar wordt niet aan je lot overgelaten. Mocht je ergens niet uitkomen, dan staan je YOBZ-collega’s voor je klaar om te sparren over je vraagstuk. En wat ook erg fijn is: als je geen opdracht hebt, krijg je wel gewoon je salaris. Een stuk meer zekerheid dus dan wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om te werken als zzp’er. En dan hebben we het nog niet gehad over alle andere leuke arbeidsvoorwaarden!

De keuze is reuze

Omdat er zoveel vraag is naar interim recruiters zijn er enorm veel opdrachten beschikbaar. En dat betekent dat er genoeg te kiezen valt: van werving en selectie tot recruitment marketing tot de implementatie van een nieuw ATS. Of misschien moet het recruitmentproces nog vormgegeven worden. Niets is te gek en je bent dus niet zomaar uitgekeken 😉 Ik ga me voor nu nog even bezighouden met de Employer Branding van Rituals, maar wie weet wat de volgende opdracht gaat zijn.

Benieuwd naar wat YOBZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Of heb je een andere hulpvraag op het gebied van recruitment? Neem dan vrijblijvend contact op om de kansen te bespreken. 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Plan een kennismaking in